Χειροπρακτική Options

Ο χειρισμός της σπονδυλικής στήλης και η χειροπρακτική φροντίδα θεωρούνται γενικά ως μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για την οξεία οσφυαλγία, το είδος του σοβαρού τραυματισμού που προκαλείται από τη μετακόμιση επίπλων ή κάποια απότομη κίνηση.

Ως ψυχίατρος, ασχολούμαι με τον ψυχικό πόνο. Ωστόσο, ο σωματικός πόνος δεν λείπει από τη ζωή μας, και υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση μεταξύ τους, δηλαδή ο χρόνιος πόνος μπορεί να καταπονήσει ψυχικά τον άνθρωπο και να δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αντίστροφο.

Στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες η χειροπρακτική είναι πλέον μία αναγνωρισμένη επιστήμη που διδάσκεται σε πανεπιστημιακές σχολές και χαίρει της εκτίμησης του συνόλου της επιστημονικής κοινότητας.

«Ποτέ δεν εφαρμόζεις τους ίδιους χειρισμούς σε όλους. Κάθε ασθενής έχει το δικό του, μοναδικό ιστορικό και χρειάζεται εξατομικευμένη αντιμετώπιση», αναφέρει ο κ. Γουδέβενος. Αφού, λοιπόν, γίνει η διάγνωση, με ή χωρίς τη συμβολή μηχανημάτων, αρχίζει η προετοιμασία για να μαλακώσουν οι μύες και να δεχτούν τους χειρισμούς του χειροπρακτικού.

Μπορούμε όλοι να προσφέρουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Σε μια εποχή που η χειρουργική επιτελεί θαύματα, η πολυφαρμακία,

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστήμη της Χειροπρακτικής, η οποία μπορεί να δώσει λύση στον σωματικό πόνο σε πολλές περιπτώσεις, είτε πρόκειται για οξέα ή για χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα.

Η εργομετρική άσκηση, από την πλευρά της, έχει την ιδιότητα να απομονώνει τους μυς που πρέπει να δυναμώσουν ώστε να στηρίζουν καλύτερα το σώμα.

Δεν είναι επίσης η ικανότητα έκλυσης χαρακτηριστικών ήχων αποσυμπίεσης (το κλασσικό «κρακ») της άρθρωσης.

    Ο Οστεοπαθητικός έχει ως στόχο να φέρει το σώμα σε μια κατάσταση ισορροπίας έτσι ώστε να επιτρέψει στους αυτορυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος να δράσουν. Ο τρόπος που το επιτυγχάνει είναι δια μέσου αφής, εξειδικευμένων χειρισμών, κινητοποιήσεων, διατάσεων και μάλαξη μυών με σκοπό την αύξηση τις κινητικότητας τον αρθρώσεων και την χαλάρωση τον υπερτονικών μυών.

Το σώμα στέλνει σήμα στα κύτταρα για να click here απελευθερώσουν φερριτίνη. Η φερριτίνη στη συνέχεια συνδέεται με μια άλλη πρωτεΐνη που ονομάζεται τρανσφερίνη.

Βιογραφικό Κριτικές / Μαρτυρίες Ατομική Ψυχοθεραπεία

από γνώσεις ονατοφυσιολογίας, πρέπει να έχει και ταλέντο, αυτό που

Όλα αυτά μας επιτρέπουν να έχουμε ευεξία και καλή λειτουργία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *